кадър Айхан Юнал, YouTubeКои са най-страшните градове в света? Една полезна

...
кадър Айхан Юнал, YouTubeКои са най-страшните градове в света? Една полезна
Коментари Харесай

Шестте най-страшни и опасни града в света

кадър Айхан Юнал, YouTube

Кои са най-страшните градове в света? Една потребна публикация, в случай че обичате да странствате в чужбина, поучава създателят й Айхан Юнал, който е професионален фотограф.

Кливлънд, Охайо
Градът с най-високата централизация на серийни убийци. Кливлънд е горещо място в Съединени американски щати, когато става въпрос за серийни убийци. Това е може би едно от най-опасните и плашещи места в Америка. И въпреки, че никой не може да го изясни, всички индикации сочат че Кливлънд е световна столица на серийните убийци. По някакъв метод в Кливлънд непрекъснато се появяват нови серийни убийци, които държат целият град в сериозен боязън. Някои от нарушителите са известни с разчленяването на телата на
жертвите и скриването на останките в разнообразни стаи в дома им.
Някои от убийците признават, че са взели решение за своите дейности, въодушевени от примерите на нарушителите от последните десетилетия, само че това към момента не изяснява, за какво точно в Кливлънд има толкоз висока централизация на серийни убийци.
За страдание най-голямата евентуалната причина е, че този огромен град е доста отдалечено и изолирано място.

В Дубай ви грози арест, в случай че ви изнасилят.
Дубай - това е един от най-големите и значими центрове в Обединените Арабски емирства и е известен с доста строги закони. Тук най-строги са въпросите, свързани с дамите и интимните връзки, защото всичко това е много ясно контролирано от религиозните обичаи на арабското общество, заради това някои чужденци са се оказвали в доста сложни условия по време на пътуването си до града на привидното развлечение и разкош.
Туристите на процедура са били беззащитни пред локалните заповеди, макар, че в началото са разчитали на отбраната на служителите на реда в Дубай.
Вече има случаи, в които европейски туристи са били изнасилвани, подали тъжба в полицията и самите те са били задържани, за сякаш неуместно държание.
Факт е, че без значение дали актът е станал по ваша воля или не, отвън брака сходни интимни отношения в Дубай са престъпление.
Всички дами, които са били изнасилвани, са попадали в пандиза, а полицията е оповестила, че туристите би трябвало да се срещнат със законите на страната, в която са пристигнали да почиват.

Най-големият град в Южна Африка - Йоханесбург, тук е същинско
огнище за СПИН
Най-големият град в Южна Африка - Йоханесбург е същинско огнище на СПИН и място, където децата постоянно се изнасилват. Проблемът е най-остър в Йоханесбург, когато страната е хазаин на международното състезание по футбол, медиите съществено повдигнаха въпроса, че гостуващите спортисти и почитатели са изложени на огромен риск да станат жертви на обезчестяване и да заболеят от ужасна болест по време на това пътуване.
Медиите обаче мълчаха за обстоятелството, че най-често точно децата и от време на време даже и самите
бебета стават жертви на принуждение тук.
Проблемът със СПИН се задълбочава от обстоятелството, че доста локални поданици към момента избират да се обръщат към обичайните лекувания, заобикаляйки същински квалифицирани лекари.
Например те имат вяра, че СПИН може да бъде оздравял, посредством акт с девица, обезверените пациенти се надяват, че по този метод, ще бъдат излекувани и избавени от гибелта и страданието.

Да се разхождате в Рио де Жанейро, може да бъде опасно и за живота ви
Когато в Рио де Жанейро бяха извършени олимпийските игри, местните управляващи направиха всичко възможно  да скрият от туристите и спортистите, че градът е в извънредно положение и е в пълна разруха. Въпреки, че не съумяха, в този момент градът е прочут по целият свят с репутацията си на място, където обирът е част от ежедневието и би трябвало да сте внимателен всяка секунда, с цел да не загубите телефона си посред претъпканите улици.
Тук полезностите ви ги вземат от ръцете. Бездомните деца са най-честите улични крадци, децата от улицата, доста от които едвам са навършили 7 години, или просят по оживените улици на Рио или обират невнимателни минувачи. Но те просто би трябвало да го създадат, с цел да оцелеят.
Разбира се, доста елементарно е да се смятат такива деца за обществена опасност, само че множеството от тях са самотни и беззащитни същества, които просто са гладни.
За страдание, доста деца на улицата стават наркомани, тъй като опиатите са единствената радост в живота им.

Няма кой да бди над тези деца момчета, никой не се интересува от тях и те подхващат най-лесните и неточности способи да се оправят с ежедневния си стрес и обезсърчение.

Облъчени с радиация диви свине, държат под боязън известния японски град - Фукушима
Всички помним трагедията, случила се във Фукушима. Но доста хора даже не подозират, че този кошмар, далеч не е приключил за локалните поданици, избягали от домовете си заради ужасната катастрофа.
Поредният реактор към момента е проблем, той към момента не е обезвреден и ще продължи да замърсява околната среда в продължение на доста години.
Жителите на Фукушима никога повече няма да могат да се възвърнат към предишния си метод на живот. В момента японските управляващи са убеди, че равнището на радиацията в града стартира да пада, те даже имат вяра, че е допустимо да обявят отмяна на статута на евакуация и да върнат хората в изоставените им домове.
Може би жителите на града вече не са загрижени за равнището на радиация, само че сега Фукушима страда от различен проблем - горските обитатели започнаха да се връщат в изоставеният град, гората на процедура стъпва върху руините на срутените здания, а диви животни са се настанили в празните здания.

Канадски Лондон, провинция Онтарио и възходящият брой на серийни убийци на глава от популацията
Според всички налични данни град Лондон в Канада се е трансформирал в най-населения с маниаци град на Земята. Когато градът е бил в ръцете на многочислени серийни убийци, е имало най-малко 29 насилствени смъртни случая. Разкрити са единствено 13 от тези престъпления, и се оказва, че са извършени от трима разнообразни злодеи.
Детектив на име Денис Аутсог, който е работил по тези каузи, е водил персонален дневник и е
споменавал в него работата си по тези ужасни закононарушения.
Той твърди, че даже в случай че останалите 16 души са били убити единствено от един от сериен палач, Лондон все още резервира тъжното си заглавие на рекорден град. Никъде другаде по света не са вилнеели толкова доста серийни убийци по едно и също време, както тук.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР